Paus i bloggen

tecknad bild om budskapet Under arbete

Just nu händer det mycket i mitt liv. Vad det är kommer jag att berätta mer om. En sak är att jag gör en omarbetning och flytt av min hemsida. Av den anledningen kommer jag inte skriva nya blogginlägg på ett tag. Jag finns på Facebook och Instagram, där jag är ganska aktiv och berättar om demens, personcentrerad omvårdnad och Validationsmetoden på olika sätt. Jag finns även på Linked In, där jag är nybörjare och inte alls lika aktiv än.

I juni hade jag en prov webb utbildning om demenssjukdomar och hur det påverkar personen. Nu i oktober har jag en prov webbutbildning i grunderna i Validationsmetoden. Jag kommer att jobba 80 % framöver och ha egen verksamhet vid sidan av mitt arbete Tanken är att jag ska kunna erbjuda webbutbildning, ev. även den ettåriga Validationsmetoden framöver. Under webbutbildningarna får man olika avsnitt varje vecka och i den jag har nu har vi även handledning genom zoom möte 1 g/vecka.

Jag vill givetvis även ha utbildning (workshops) och handledning där jag träffar personer. Jag har samarbete med Örebros yrkeshögskola och Oskarshamns Yrkeshögskola för undersköterskor som ska bli specialistundersköterskor i demensvård och även med Modern Arbetsteknik . Dessa samarbeten hoppas jag ska fortsätta även framöver.

Tanken är att jag ska börja skriva nyhetsbrev. Ni som finns som följare på den här sidan kommer att få det när det kommer igång. Om ni inte vill ha mina nyhetsbrev är det bara att avregistrera sig.

Om du vill veta vad jag kan erbjuda din arbetsplats i form av utbildning eller handledning så kontakta mig gärna här:

Jag är Demenscoach och utbildar och handleder dig som möter personer med demens och upplever svårigheter i att bemöta och kommunicera med dem

Vad tycker du om inlägget? Har du några funderingar eller kommentarer om innehållet?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: