fbpx

Allmänna villkor och integritetspolicy

Integritetspolicy

Ansvar över uppgifter som samlas in

På Mariaskunskapskalla.com och alla subdomäner tillhörande denna domän, ansvarar jag, Maria Hedman Holmblad, för insamlandet av uppgifter. Vill du komma i kontakt med mig så nås jag på mariahedmanholmblad@gmail.com eller via vanlig post på postadress: Maria Hedman Holmblad, Bryggargatan 9, 69331 Degerfors

Vilka uppgifter samlas in

  • e-postadresser, för och efternamn och i förekommande fall telefonnummer i Mailerlite
  • Uppgifter lämnade i formulär på hemsidor vid inledande av samarbeten
  • Uppgifter lämnade i kontaktformulär och/eller kommentarsfält på mina webbplatser
  • e-postadresser, förnamn och efternamn i Zoom när personer anmäler sig till möten och webinar. I vissa fall importeras information från Zoom till Mailerlite eller Active Campaign för att kunna sända relevant information till dig beroende på vilka webinar du deltagit i.
  • Dina svar på enkäter och formulär sparas i Google formulär eller i MailerLite beroende på var du svarat på dessa frågor. Det kan ibland innehålla din e-postadress och det är ditt ansvar att inte lämna känslig information i dessa formulär.

Alla dess uppgifter samlas in för att jag ska kunna ge dig relevant information inom mina verksamhetsområden som idag i störst utsträckning handlar om marknadsföring både online och off-line. Den informationen kan presenteras som nyhetsbrev, annonser i sociala medier och/eller på event off- eller online.

Jag samlar inte in någon känsliga data om dig eller mina kunder. Jag skickar bara information som ska hjälpa dig att lyckas online och i vanliga fall så får du mejl max 2 ggr i månaden. Under de tider på året jag lanserar kan du få mejl oftare. Jag ogillar spam lika mycket som dig. Tack för att du är en del av Marias Kunskapskälla.

Vill du inte längre ha mina nyhetsbrev så kan du bara avprenumerera i något av de mejl du redan fått eller så skickar du ett mejl till mig på mariahedmanholmblad@gmail.com med den eller de e-postadresser du vill att jag tar bort ur systemet.

Närhelst du vill kan du begära att få ta del av den data jag har om dig i mina register och även be att få den informationen borttagen. Kontakta mig via mariahedmanholmblad@gmail.com med ditt ärende.

Den här webbplatsen använder också cookies för att förbättra din användarupplevelse. Det innefattar också spårnings- och analysverktyg som hanteras av tredje part, såsom Google och Facebook, och där är dessa i enlighet med GDPR ansvariga för insamlandet av informationen.

Senast uppdaterad: 3 september 2019