fbpx


 
Det har blivit tystnad från mig ett tag. Det har inte varit avsiktligt, men livet har kommit emellan. Jag räknar med att det ska bli lite mer uppdateringar framöver här. Hur som helst så är det härligt att vi fått tillbaka sommaren efter en väldigt kall midsommarafton. Nu kan jag sitta ute på verandan och äta frukost igen.
Jag går på semester i mitten av juli och har det ganska intensivt på mitt arbete. Så under veckan har jag jobbat mycket, men jag har också träffat en undersköterska som utbildat sig till hundförare och sin hund till besökshund. De besöker gamla på våra vårdboenden här i Karlskoga och hittar på aktiviteter både i grupp och individuellt. Jag kommer berätta mer om det nästa vecka.
Jag tänker njuta av två dagars ledighet och tillbringa så mycket tid jag kan utomhus. Jag har tidigare antytt att odlandet är en del av mina fritidsintressen. Nu börjar det verkligen ge skörd, med olika sorters bladkål, sallat, mangold, squash, gurka och olika örtkryddor. Det är så härligt att kunna gå ut och skörda sina grönsaker till måltiderna. Det gäller att vara kreativ med hur man ska använda dem. Till midsommar bjöd jag bland annat på ruccolapesto. Det är det gröna som är under tomaterna på smörgåsen på frukostbilden här under..
Ha nu en riktigt härlig helg!
 
F45641C0-B1F1-44DF-A806-3E6C6421A890