fbpx

 


Godmorgon! Vilket härligt sommarväder vi fick. Det är inte alls längesedan som värmen kändes väldigt avlägsen. Det gäller att passa på att njuta. Jag tycker det är jättehärligt att börja dagen med frukost utomhus när det är sånt här väder.
Det var inte tänkt att det skulle bli så tyst här i bloggen den här veckan. Tog en morgontröttbild framför vårt äppelträd och tänkte att jag skulle skriva några rader innan jag åker till jobbet.
den här veckan är intensiv, med många möten. Några exempel är:
igår presenterade jag de nya Nationella Riktlinjerna för vård och omdorg vid demens för kommunens pensionärsråd. Jag fokuserade på personcentrerad omvårdnad och de förbättringsområden som Socialstyrelsen lägger fram till regeringen.
jag är även med i en arbetsgrupp där vi uppdaterar kommunens rutiner runt personer som har sk BPSD problematik. Jag tycker det är ett hemskt uttryck, men det är den vedertagna benämningen.
idag ska jag på utbildning runt läkemedel för äldre.
I morgon ska vi även ha en träff med några av kommunens 30 personal som utbildat sig minst 1 år i Validationsmetoden.
Ha en riktigt härlig dag!