fbpx
Gott Nytt År

Så närmar vi oss slutet på 2018. En tid på året då många av oss ägnar oss åt att göra en återblick på året som gått, samtidigt som vi blickar framåt med förhoppningar inför det nya året. Jag har börjat göra ett personligt årsbokslut genom att fundera på vad jag gjort under året som gått, vad som har gått bra, Vad som har gått mindre bra och framförallt – vad har jag lärt mig.  För mig är det ett sätt att summera och se vad jag har åstadkommit under året som gått.

Utifrån detta funderar jag även på vad jag vill göra under det nya året. Vad har jag för förhoppningar för det nya året. Många pratar om nyårslöften, men jag sätter mål för olika områden i livet, t.ex. min hälsa, min personliga utveckling, mitt arbete, relationer osv. Jag tycker att 2018 har varit ett relativt bra år. Jag skrev om mitt 2018 och lite planer inför 2019 i detta inlägg.

Det inlägg som är mest läst här på bloggen är Att använda musik i vårdandet

Nu vill jag å det varmaste tacka dig för året som gått och önskar dig ett fantastiskt 2019!