fbpx

F2454EC8-E228-4617-A96D-146B0FE04D0C
Nu är det midsommarveckan och den härliga värmen vi haft har gett vika. Jag tror i och för sig att det är bra att det har kommit lite regn nu. Naturen exploderade i maj och allt som brukar blomma nu kring midsommar har blommat över och det som brukar blomma i juli blommar nu för fullt. Regnet och det svalare vädret är nog bra för alla bönder också, men även för mig som är fritidsodlare.
 
För en del börjar sommarsemestern den här veckan och för andra lite senare. Jag hoppas givetvis att det blir lite varmare igen och att alla som är lediga får en härlig svensk sommar.  För mig är det semester när jag tar dagen lite som den kommer och jag får en känsla av ”frihet och att jag inte är inrutad”, som jag skrivit på kortet jag tog i Smögen när jag var där för en månad sedan.  Vad är semester för dig?
537B785F-6C36-454A-AF55-51932895BBEB
 
Jag jobbar till mitten av juli, så jag får vänta lite till med min semester. Jag kommer fortsätta att skriva något blogginlägg varje vecka under sommaren, men även lägga upp en plan inför hösten. Jag har många idéer till inlägg, så hemsidan kommer jag fortsätta att utveckla på olika sätt.
Vad skulle ni vilja läsa om när det gäller demensomvårdnad?
 
Sedan vill jag också påminna om att ni kan anlita mig som utbildare och handledare i personcentrerad omvårdnad. Jag är ganska flexibel när det gäller upplägg av utbildning. Läs mer härUtbildning/handledning